Nieuws

Gizem Babayigit uit vwo 4 zet zich in voor Cambodja.

By mei 26, 2014februari 15th, 2021No Comments

Gizem Babayigit uit vwo 4 zet zich in voor Cambodja.

Gizem heeft een baantje bij TBS ( The Best Solution ) in Dongen. Daar werkt ook al heel lang de Cambodjaanse bootvluchteling Thin Luu. Joep de Pont, directeur van TBS, heeft een actie opgezet om een nieuwe school te laten bouwen in het geboortedorp van Thin Luu.

Gizem draagt ook bij aan deze actie, want van elk personeelslid gaat een klein percentage van het loon naar dit goede doel. Maar Gizem wilde meer doen. Zij informeerde of onze school iets kon betekenen voor dit project. Op dat moment was echter net de actie voor Trees van Rijsewijk bezig voor het vaste project in Nepal. Maar Gizem bleef informeren en uiteindelijk bleek er nog wat in de KLUS-pot te zitten. Omdat dit project heel goed aansluit bij het project van Trees van Rijsewijk in Nepal ging de commissie overstag en kon Gizem op maandag 19 mei een cheque van 250,= overhandigen aan Joep de Pont en Thin Luu die voor deze gelegenheid naar school waren gekomen.

Op de foto van links naar rechts: Gizem, Joep de Pont en Thin Luu.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact