Nieuws

Cambreur College gymt bij Liberty en Atledo

By mei 16, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College gymt bij Liberty en Atledo

Sportverenigingen en scholen voor basis- en voortgezet onderwijs werken in Dongen steeds meer samen: Ook het Cambreur College maakt deze stap. Gymdocent Robin van Sunten vertelt: ”In het begin van het schooljaar hebben we gesproken met Hockeyvereniging Liberty. We hebben toen kunnen afspreken dat we een aantal keren gebruik kunnen maken van de hockeyvelden tijdens de gymlessen. Zo’n zelfde afspraak hebben we ook met atletiekvereniging Atledo kunnen maken. Door te trainen op een echt hockeyveld en een heuse atletiekbaan kunnen de leerlingen de sport optimaal ervaren. Veel beter dan in onze gymzaal of op ons sportterrein. Daarnaast is de samenwerking met de diverse verenigingen een manier om de stap naar een proeftraining of lidmaatschap bij een sportvereniging te verkleinen voor de leerlingen.”
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact