Nieuws

Talk Town 2014

By april 25, 2014februari 15th, 2021No Comments

Talk Town 2014

“Could you show me the way to the post office please?” Bij taaldorp (talk town) gingen alle leerlingen van mavo 3 een gesprek in het Engels aan in zes verschillende situaties, waarbij ze bijvoorbeeld David of Victoria Beckham ontmoetten of waarbij ze bij de politie hun gestolen handtas moesten rapporteren. Alle situaties werden uitgebeeld in een prachtige setting die de docenten Engels mevrouw Van Merriënboer en meneer Teurlings heel mooi hadden opgezet. Veel leerlingen van havo5 en vwo6 van het Cambreur College kwamen helpen in het taaldorp waarbij zij de Engelse tegenspelers waren. Zij moesten ook de mavo3-leerlingen beoordelen. De leerlingen van mavo3 moesten naast de gesprekjes ook een stripverhaaltje maken. Ik heb er een paar gezien en ze waren best mooi. Persoonlijk vond ik dat de leerlingen van mavo3 goed hun best hebben gedaan.
Naomi Mollinger (stagiaire)
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact