Nieuws

Chille in Lille

By april 24, 2014februari 15th, 2021No Comments

Chille in Lille

Twee volle bussen met 130 leerlingen en 12 begeleiders stonden op dinsdag 15 april om half 8 ’s ochtends bij school om te vertrekken naar Frankrijk. Eerst naar het Centre historique minier van Lewarde, waar we, met een helm op, een rondleiding kregen en van alles te weten kwamen over het werk en dagelijks leven in en rond de mijn. Daarna met de bus naar het mooie oude centrum van Lille. Hier aangekomen gingen de leerlingen in groepjes op pad om opdrachten en groepsfoto’s te maken tijdens hun wandeling. De belangrijkste opdracht, een Fransman of Française interviewen, viel bij bijna iedereen in goede aarde. Leuk om je kennis van het Frans eens in de praktijk te brengen. En die Fransen zijn eigenlijk best aardig! Van elk interview moest een filmpje worden gemaakt. Zo kunnen de docenten achteraf ook meegenieten van hun prestaties. De excursie verliep prima en moe maar tevreden keerden we aan het begin van de avond terug naar Dongen. Een uiterst geslaagde dag! 

De foto’s van de excursie kunt u vinden in het fotoalbum. 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact