Nieuws

Bewuster Mediawijs in klas 1 HAVO en VWO.

By april 16, 2014februari 15th, 2021No Comments

Bewuster Mediawijs in klas 1 HAVO en VWO.

Een bezoek aan het MOTI (Museum of the Image) in Breda was de afgelopen maanden voor leerlingen van de eerste klassen HAVO en VWO de eerste stap naar bewuster mediawijs handelen. Is de werkelijkheid die ons door de media wordt voorgespiegeld wel echt? Kun je ooit even mooi, slank en perfect zijn als de plaatjes in tijdschriften? Zomaar twee indringende vragen waar wij nu een antwoord op hebben. Ook zaken als de veiligheid en privacy op het internet kwamen voorbij en lieten een aantal leerlingen verbijsterd achter. Ja, ook de leuke foto’s op Facebook kunnen gebruikt worden door pesters en andere kwaadwillenden. Voor je het weet zit jouw hoofd op een ander lijf en sta je te kijk op een minder frisse website. De wereld gaat digitaal en daar kun je maar beter op voorbereid zijn.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact