Nieuws

Sportdag 2014

By april 14, 2014februari 15th, 2021No Comments

Sportdag 2014

Met je leeftijdsgenoten samen sporten was de doelstelling van de sportdag van afgelopen vrijdag 11 april. We mochten genieten van schitterend weer en een fantastische sfeer op de 8 locaties waar deze sportdag gehouden werd.

Leerjaar 1 en 2 gingen verschillende spelsporten doen bij VV Dongen en bij Atledo werden veel persoonlijke records verbroken. Leerjaar 2 en 3 van gebouw B(est) kregen workshops boksen, floorball, cheerleading en Zumba in de gymzalen van gebouw A, waar tegelijkertijd op het sportveld felle duels werden uitgevochten bij het voetbal, rugby en softbal.

Klas 3 en 4 van mavo t/m vwo kregen 3 workshops voorgeschoteld die ze op hun eigen niveau mochten beoefenen. Honkbal (DVVC), hockey (Liberty) en American Football (Olympia) waren hier de activiteiten. Die gasten van American Football zagen er wel gevaarlijk uit met hun pakken aan!!!

VWO 5 mocht zich in het zweet werken op de mountainbikebaan in Dorst en daarna nog fitnessen en tennissen bij Multifit.
Al met al een zeer geslaagde dag voor zowel leerlingen als begeleiders!

Bedankt iedereen voor inzet, enthousiasme en voor de extra handen hulp.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact