Nieuws

Cambreur College bouwt verder met 267 nieuwe leerlingen

By maart 25, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College bouwt verder met 267 nieuwe leerlingen

Met een volle envelop aan gegevens kwamen de groep-8-leerlingen uit Dongen en omgeving afgelopen dinsdag en donderdag naar de Bolkensteeg om zich voor het nieuwe leerjaar aan te melden. Ze hebben er zin in, een nieuwe uitdaging, een nieuwe start. De meeste leerlingen hebben al diverse keren kennisgemaakt met het Cambreur, dus de drempel is al lang niet meer zo hoog. Bovendien leren ze voor de zomervakantie hun nieuwe klasgenoten en hun mentor alvast kennen, en ook dat is een geruststelling.

Directeur Ad van der Ven is tevreden: “Vorig jaar mochten we bij de centrale aanmelding 249 leerlingen begroeten, nu groeien we weer naar 267 en net als vorig jaar verwachten we nog wel enkele aanmeldingen te krijgen in de komende maand.”

Navraag bij de kersverse Cambreurleerlingen leert, dat zij de school kiezen vanwege de prettige sfeer, de kleinschaligheid en daarnaast de mogelijkheden die de school biedt om zich verder te ontwikkelen.

De enquête die de afgelopen maand gehouden is onder alle derdeklassers en hun ouders bevestigt dit beeld: De sfeer op school is prima (7,3), leerlingen voelen zich veilig (7,9), de algemene tevredenheid is zowel bij ouders als bij leerlingen goed (6,9).

De school is blij met de belangstelling uit Dongen en Rijen. Dat er ook vanuit Oosterhout en Tilburg (Reeshof) leerlingen naar Dongen komen fietsen beschouwen we als een compliment.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact