Nieuws

EUmind – Certificate of Excellence

By maart 20, 2014februari 15th, 2021No Comments

EUmind – Certificate of Excellence

Mik Groenendaal en Rein Timmermans uit Tvw2B zijn erin geslaagd om met het EUmind project Regions 9 een Certificate of Excellence te bemachtigen. Samen met hun geography teacher mevr. Ten Thije heeft de klas dit schooljaar in periode 2 meegedaan aan een internationaal onderzoeksproject. Met twee Indiase scholen werd intensief gewerkt aan een regionaal project, waarbij degelijk onderzoek moest worden verricht. Mik en Rein hadden als onderwerp "fitness in Dongen". Over de resultaten hebben beide leerlingen gediscussieerd met studenten in India. De organisatie was dermate onder de indruk van zowel het project, als de wijze waarop Mik en Rein in de video conferenties hebben deelgenomen, dat de inspanningen (binnen een totaal van 300 groepen) met een officieel certificaat zullen worden beloond. Mevr. Ten Thije zal deze certificaten op donderdag 27 maart in Rotterdam uitgereikt krijgen door een vertegenwoordiger uit de directie van het Europees Platform. 

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact