Nieuws

Cambreur college valt in de prijzen op cwmun!

By maart 20, 2014februari 15th, 2021No Comments

Cambreur college valt in de prijzen op cwmun!

Remi van Andel heeft tijdens de cwmun conferentie in Rome de prestigieuze ‘best position paper’ in de wacht gesleept. Van de 150 delegates is de position paper van Remi gekozen tot beste paper. Een position paper is een essay dat iedere deelnemer schrijft ter voorbereiding op de MUN en dat gecontroleerd wordt door een internationale commissie. Remi werd uitvoerig gecomplimenteerd met zijn foutloze grammer, zijn goede structuur en zijn sterke inhoudelijke positionering. Anne van Veenendaal kreeg een eervolle vermelding van de jury voor haar position paper over Zimbabwe. Prestaties waar we enorm trots op zijn!

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact