Nieuws

Verslag vanuit CWMUN Rome

By maart 18, 2014februari 15th, 2021No Comments

Verslag vanuit CWMUN Rome

De "change the world model united nations (cwmun)" conferentie 2014 in Rome is begonnen! Een vertegenwoordiger van het Cambeur College heeft plaatsgenomen in de relatief kleine security council en vertegenwoordigt daar de Verenigde Staten. De overige leerlingen vertegenwoordigen verschillende landen (Zimbabwe, Myanmar, Guatemala, Australië, Turkije, Malawi, Libië, Verenigde Staten, Paraguay) in het grote "food and agricultural organisation (FAO)" committee. Gedurende de ochtendsessie waren er vooral veel speeches van vertegenwoordigers van verschillende landen afgewisseld met zogenaamde unmodarated caucus waarin landen tijd krijgen om te overleggen en te lobbyen om draagvlak voor hun standpunt te vinden. Het thema van de conferentie is voedselzekerheid en beschikbaarheid van voedsel wereldwijd. Morgen, op het hoofdkwartier van de FAO van de Verenigde Naties in Rome, zullen we zien wat de vertegenwoordigers van het Cambreur hebben bereikt!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact