Nieuws

Scheikunde Olympiade echte uitdaging voor Mike Pols

By maart 17, 2014februari 15th, 2021No Comments

Scheikunde Olympiade echte uitdaging voor Mike Pols

Mike Pols is doorgedrongen tot de tweede ronde van de Scheikunde Olympiade. Mike eindigde bij de eerste ronde als 15e van de maar liefst 4070 deelnemers uit heel Nederland, een dijk van een prestatie.
Hij heeft van de organisatie een leerboek en een bundel oefenopgave gekregen waarmee hij zich kan voorbereiden op de tweede ronde. “Ik heb het nu eindelijk ook eens een keertje echt druk met school” was zijn laconieke reactie.

Want niet alleen blinkt Mike in scheikunde uit, ook bij de Natuurkunde Olympiade is hij door naar de volgende ronde en ook hiervoor kan hij nieuwe uitdagendende opgaven bestuderen ter voorbereiding.

De rest van onze vwo-leerlingen hebben het bij scheikunde ook goed gedaan: Nick van het Westeinde, Erik Hoefnagel, Sofie van Zundert, Giel Schoenmakers, Lizzy Bastiaansen, Juul van Bavel, Babette Dingemans, Max Kiffen, Sjoerd Trommelen en Jens Peter Frankemölle krijgen een certificaat omdat ze bij de beste 10 % van alle leerlingen zijn geëindigd.

Gefeliciteerd allemaal met deze prestatie!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact