Nieuws

New Zealand has got it all!

By maart 12, 2014februari 15th, 2021No Comments

New Zealand has got it all!

Prachtige Kiwis, een spannende bungeejump, spetterende walvissen, bruisende vulkanen, een oogverblindende gletsjer…… New Zealand has got it all!

En de leerlingen van TTO 1 weten dat inmiddels ook.
Tijdens hun les Engels zijn de leerlingen een heleboel te weten gekomen over de Maori cultuur, de geschiedenis, het landschap en de geografische ligging van Nieuw Zeeland en over de huidige bevolking. Ook de sportieve aspecten werden niet vergeten. Een en ander is inmiddels getoetst in een schriftelijk werk. De afgelopen 4 weken hebben de leerlingen de tijd gehad om thuis, in tweetallen en een enkeling alleen, een creatieve 3D representatie te maken van dát deelonderwerp van Nieuw Zeeland dat hen het meest aansprak. De werkstukken van de leerlingen zijn te bezichtigen tijdens de:

KIWI expositie
op woensdag 19 maart om 7.00 pm op het Junior College

Tevens zullen de leerlingen op deze avond een presentatie houden over het door hen gekozen onderwerp. De presentaties zullen beoordeeld worden door een TTO docent.

Vandaag, dinsdag 11 maart, kreeg de klas al een letterlijk voorproefje van het werkstuk van Madelief en Robijn. De afbeelding van walvissen in prachtig blauw water op een heerlijke taart leek rechtstreeks uit het nieuw Zeelandse landschap geplukt. A delicious piece of work!
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact