Nieuws

Maak er een film van!

By maart 10, 2014februari 15th, 2021No Comments

Maak er een film van!

Boekverslag saai? Je hebt gelijk! Helemaal waar! Heb je net een prachtig verhaal meebeleefd op je e-reader of op papier, dan wil dat nog niet zeggen dat je veel zin hebt in het schrijven van een verslag. En al helemaal niet als dat stééds moet…!
Daarom is het heel leuk als je van jouw docent eens iets anders mag doen. Bijvoorbeeld|: een filmtrailer maken van je boek. Roy van den Corput en Tomas Baeten uit vwo 3 lazen het boek ‘Een wolf in schaapskleren’ en maakten er een spannend filmpje van. Klik op de link en hou je hart vast……

https://www.youtube.com/watch

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact