Nieuws

Vrijwilligerswerk in Cambodja

By maart 7, 2014februari 15th, 2021No Comments

Vrijwilligerswerk in Cambodja

Ik ben Lisanne Raasen uit vwo3a. Via het project Cross Your Borders aan het begin van dit schooljaar kwam ik in contact met Worldmapping, een organisatie die uitdagende expedities organiseert speciaal voor jongeren van 14 tot 18 jaar. Na het vwo wil ik iets gaan doen in de zorg en dan het liefst met kinderen, zo’n reis sluit dus mooi aan op mijn toekomstplannen.
Eerst moest ik mijn ouders proberen over te halen, maar na het bezoeken van een aantal infodagen was het zover : ik mocht me aanmelden voor een expeditie naar Cambodja. Die bestemming heb ik gekozen, omdat daar het vrijwilligerswerk het meest gericht is op kinderen. We gaan bijvoorbeeld naar een school waar we helpen met Engelse les, we organiseren een sport- en spelmiddag. We gaan helpen in een weeshuis en een kinderziekenhuis, maar ook werken op de rijstvelden. Natuurlijk gaan we ook kijken naar al het moois wat Cambodja te bieden heeft.
Mijn streven is zoveel mogelijk geld in te zamelen en direct te doneren aan de projecten die ik daar zelf ga bezoeken. Dit doe ik bijvoorbeeld door armbandjes te verkopen. Deze armbandjes zijn te koop in Dongen bij DA drogist Ingrid, Schoonheidssalon Dacar, Marjolein Hairstyling, Uniek, Bonelle en Beauty Studio Monique.
Wil je me helpen bij dit project? Koop dan een leuke armband; jij een leuke armband en de kinderen in Cambodja kans op een betere toekomst of stort je bijdrage op rek.nr. NL88 INGB 0688 8964 13 t.n.v. Lisanne Raasen te Dongen.
 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact