Nieuws

Met Worldmapping naar Brazilië

By maart 7, 2014februari 15th, 2021No Comments

Met Worldmapping naar Brazilië

Mijn naam is Luuk Baltissen uit TVW3B en ik ga in juli 2015 naar Brazilië. Ik reis met de organisatie Worldmapping. Ik reis daar met een groep jongeren tussen 14 en 18 jaar en met 2 expeditieleiders. Tijdens deze reis ga ik vrijwilligerswerk doen. Ik bezoek projecten die vooral gericht zijn op sport en spel. Ik ga onder andere naar krottenwijken op daar met straatkinderen te voetballen. Maar de kinderen mogen alleen komen voetballen als ze ’s morgens wel naar school zijn geweest. Het verschil tussen arm en rijk ga ik daar ook zien, we bezoeken een private en public school.

Ik vind reizen heel leuk en heb dit ook al veel gedaan. Volgend jaar ga ik het op een andere manier doen. Maar naast vrijwilligerswerk is het ook een beetje vakantie en ga ik wat highlights bekijken, zoals het bekende Christusbeeld in Rio de Janeiro. Ik heb er nu al heel veel zin in!!!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact