Nieuws

Hypnoseavond

By februari 28, 2014februari 15th, 2021No Comments

Hypnoseavond

Citroenen eten alsof je een heerlijke zoete sappige perzik eet, rijden in een super mooie Ferrari en tot tien tellen, maar het getal tussen de zes en de acht bestaat niet, zo maar wat voorbeelden van de jaarlijkse hypnoseavond van het Cambreur College.

Dankzij de inzet van velen was het voor de leerlingen van het derde leerjaar weer een zeer spraakmakende en geslaagde avond. Met dank aan iedereen voor zijn/haar inzet en belangstelling. Via de mentoren verdienen de leerlingen een compliment voor hun positief gedrag.

De leerlingen die de gehele show onder hypnose waren mogen hun naam doorgeven aan Jan Kroot en worden in staat gesteld om volgend jaar vanuit de zaal van de show te genieten. Mag ook per e-mail door de mentor: jkroot@kwadrant-sgr.nl. Graag voornaam, achternaam en lesgroep vermelden.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact