Nieuws

Onderwijsposters voor Zuid-Afrika

By september 20, 2013No Comments

Onderwijsposters voor Zuid-Afrika

Timetables, big five, hygiene, the human body, numbers, Geography. Dit zijn een aantal titels van de posters die vandaag door onze tweede klas TTO-havo zijn gemaakt. De posters hebben als bestemming een basisschool in Zuid-Afrika. Afgelopen jaar hebben een aantal medeleerlingen en docenten tijdens de internationale stage met eigen ogen kunnen zien hoe slecht de klaslokalen, gemaakt van zeecontainers, in de townships van Kaapstad zijn. Onze TTO-leerlingen hebben een aantal educatieve onderwerpen op een aantrekkelijke manier op posters gezet om daarmee de klaslokalen wat aan te kleden en het onderwijs een impuls te geven. Deze posters worden afgedrukt op mooi groot posterpapier. Ze zullen zo snel mogelijk met de post richting Stormont Primary School gaan. De Amy Biehl Foundation zal ons helpen om de posters daadwerkelijk op de juiste plek te krijgen. Het zou mooi zijn, als we het tastbare resultaat op enkele foto’s zouden kunnen zien.
 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact