Nieuws

Olympic Moves voetbal jongens

By april 5, 2019februari 15th, 2021No Comments

Olympic Moves voetbal jongens

Het jongensteam dat het voetbaltoernooi op het Cambreur College gewonnen had, mocht de school gaan vertegenwoordigen in de regionale voorronde. Woensdag 3 april zijn we de strijd aangegaan met andere Brabantse scholen op het sportpark Lambrek in Heeze. Na een gelijkspel en een overwinning moest de laatste wedstrijd gewonnen worden. Deze spannende wedstrijd hebben we net verloren, waardoor we de poulefase niet overleefd hebben. Desondanks hebben we een sportieve, prettige dag gehad. Goed gedaan mannen.
Lucas Wientjes, Sem Mols, Sem Oprins, Bjorn van Dooren, Bram Akkermans, Teun de Leeuw, Daan Marcelissen, Job Jansen, Tesfu Berhane, Umut Cifkti en Milaan van Hees.

Tom Deelen

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact