Nieuws

Personeelsmiddag in en om Dongen

By juni 11, 2018februari 15th, 2021No Comments

Personeelsmiddag in en om Dongen

Het mavoplein was vrijdagmiddag met oranje loper en gezellige zitjes gereed gemaakt voor de ontvangst van het Cambreurteam voor een lunch in de buitenlucht. Daarna fietsten, wandelden of reden de diverse groepjes naar bedrijven en instellingen in en om Dongen. Twee activiteiten stonden deze middag op het programma. Er werd gegolfd, de escaperoom aan de Hoge Ham werd uitgeprobeerd en enkele sportievelingen werden bij De Vennen stevig bezig gehouden. Een hartelijke ontvangst en een interessante rondleiding kregen de Cambreurmedewerkers bij Capi Europe, waar stijlvolle lichtgewicht bloempotten gemaakt worden, maar eveneens bij Van Schijndel Metaal, waar Jessica van Schijndel ons zelf een kijkje in de keuken gunde. Een groep was welkom bij De Jong Fruit en keek de ogen uit bij dit enorme, zeer gespecialiseerde bedrijf. Ook de rondleiding bij Trobas was super interessant. Twee groepen mochten al een kijkje nemen bij de nieuwe Cammeleur en de liefhebbers van bijzonder bier kwamen bij Opener zeker aan hun trekken.
Rond half vijf, vijf uur keerde iedereen weer terug naar de Bolkensteeg 9, waar Culinair Dongen voor heerlijk eten zorgde. Maar eerst werd ict-medewerker Jan Bart van Heesch in het zonnetje gezet die al 25 jaar deel uitmaakt van het Cambreurteam.
Het bedienend personeel waren de leden van de schoolleiding die voor deze gelegenheid in rode schorten goed herkenbaar waren.
Het was een geslaagde middag, waarbij de medewerkers van school hun omgeving weer wat beter hebben leren kennen en omgekeerd. Voor herhalling vatbaar!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact