Nieuws

Thumbs up!

By mei 31, 2018februari 15th, 2021No Comments

Thumbs up!

De Londenreis was top!
Een reis beginnen met een nacht opgevouwen in een bus en daarna een vol programma afwerken; Tvw3b heeft het voor elkaar gekregen. In de vroege ochtend van 24 mei konden we in het hostel terecht om de bagage af te leveren, en daarna begonnen de activiteiten: The Globe Theatre inclusief een workshop, Alladin (musical), Jack the Ripper Tour, The London Eye, Westminster Abbey, Houses of Parlement, Downing Street 10, Horse Guards, Saint-Paul’s Cathedral, Tower, HMS Belfast, Piccadilly Circus, Chinatown, Covent Garden, …….. Druk, druk, druk. Drie nachten hostel om op te laden, en verder te kunnen. Ook hebben onze leerlingen een prachtig visitekaartje afgegeven op Mayflower Highschool. De manier waarop ze hebben gewerkt met de Engelse leerlingen over thema’s die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog, verdient een pluim. Kortom: moe maar voldaan stapten we zondagavond 27 mei de bus weer in om naar huis te gaan en het gewone leven weer op te pakken!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact