Nieuws

Olympic Moves

By april 9, 2018februari 15th, 2021No Comments

Olympic Moves

Vandaag op deze regenachtige woensdag 4 april mochten we eindelijk weer eens lekker hockeyen met school. Vol enthousiasme stonden we ’s ochtends vroeg klaar om de tegenstanders helemaal zoek te spelen. Na de spectaculaire opening begonnen we vol goede moed aan onze eerste wedstrijd die we in de allerlaatste seconde tot een gelijkspel hebben kunnen brengen. De tweede wedstrijd werd gelukkig met 1-0 gewonnen! Helaas kwam daarna een verloren wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaars van de dag. De laatste twee wedstrijden werden goed afgesloten met een mooie overwinning. De wedstrijden werden ook met veel plezier en enthousiasme begeleid door onze coaches.

Het was een heerlijke sportieve hockeydag die we mooi hebben mogen afsluiten met een dik verdiende 2e plaats. We hebben het Cambreur College dan ook weer goed vertegenwoordigd.
De leerlingen als ook ondersteunde ouders en docent hebben erg genoten van deze dag.

Fleur Akkermans, Pleun van Dongen, Sam Dirkse, Indy in ’t Groen, Kayleigh Aerste, Charlotte de Kort, Mathilde Vilain, Myrthe van Loon, Frederique Maas, Floor Berende, Eva Jorissen, Janne Hoos, Anniko van Os, Shirley van Dongen, Rolan in ‘t Groen, Edwin van Os en Tom Deelen.
Olympic Moves

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact