Nieuws

Imke en Birgit van De Wegwijzer winnaars van de vlogwedstrijd

By april 6, 2018februari 15th, 2021No Comments

Imke en Birgit van De Wegwijzer winnaars van de vlogwedstrijd

André Kuijpers is al even weer weg, maar het project is nu pas echt afgerond. Eind vorige maand was de sluitingsdatum voor het insturen van de vlogs over het project rondom André Kuipers. We hebben een aantal leuke vlogs mogen ontvangen, waarbij we vooral enthousiaste leerlingen hebben gezien. De vwo-leerlingen van de bovenbouw van het Cambreur College hebben als jury de vlogs kritisch bekeken en beoordeeld en zijn tot de volgende Top 3 gekomen:

1. De Wegwijzer, ‘s Gravenmoer
2. Sint Agnes, Klein Dongen
3. Heilig Hart, Dongen

Het winnende filmpje is afkomstig van basisschool De Wegwijzer, van Imke en Birgit. De dames waren volgens de jury allereerst erg volledig: alle drie de onderdelen (Mad Science, Collegetour André Kuipers en Wetenschapper in de klas) kwamen aan bod in de vlog. Daarnaast waren ze erg enthousiast, kort en bondig over wat ze gedaan hadden en wat ze ervan vonden en tot slot was de gastles over het vloggen, gegeven door leerlingen van het Cambreur, goed verwerkt in de vlog.

Op donderdag 5 april werden Imke en Birgit in het zonnetje gezet. Ze kregen een bioscoopbon als prijs uitgereikt voor hun winnende vlog. Daarnaast kreeg de klas als geheel twee boeken, een over ruimtevaart en een over de mooiste plekken van onze mooie planeet Aarde.

Ook de leerlingen van Sint Agnes en Heilig Hart willen we van harte feliciteren met hun plaats in de Top 3. Verder een compliment voor alle groepen die een vlog hebben ingestuurd. Jullie hebben allemaal heel goed je best gedaan!

We willen alle leerkrachten en leerlingen bedanken voor de prettige samenwerking. Wij vonden het geweldig om dit project te organiseren en het is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact