Nieuws

Presentatie onderzoeken Tvwo4 op het Dongense gemeentehuis

By maart 21, 2018februari 15th, 2021No Comments

Presentatie onderzoeken Tvwo4 op het Dongense gemeentehuis

In het kader van het vak Global Studies voor Tvw4 werden de leerlingen afgelopen vrijdag verwacht op het gemeentehuis om hun onderzoeken te presenteren. Aan het begin van de derde periode hebben ze met een groep een probleem gekregen waar de gemeente Dongen mee worstelt. Onze leerlingen werd gevraagd of ze een creatieve oplossing voor deze problematiek konden bedenken en dat konden presenteren aan ambtenaren maar ook aan Bea van Beers en Piet Panis, twee wethouders van de gemeente. De onderwerpen liepen uiteen van het bedenken van projecten voor statushouders om leeftijdsgenootjes te ontmoeten tot aan de vernieuwing van de Dr. Willem Dreeslaan en de parkeergelegenheid aldaar. Docent Bas Brouwers had de lat heel hoog gelegd en kon uiteindelijk trots zijn op zijn leerlingen. Ze hebben het fantastisch gedaan en het zou zo maar kunnen dat de leerlingen de aangegeven ideeën straks in de praktijk te zien gaan krijgen. 

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact