Nieuws

Model United Nations in Athene

By maart 19, 2018februari 15th, 2021No Comments

Model United Nations in Athene

Na een dag genieten van deze fantastische stad is vandaag het echte werk begonnen. Gisteren hebben we genoten van de zon, lekker op de fiets mooie plekken van Athene bekeken, de Acropolis beklommen, het Parthenon bezocht, wat selfies genomen voor deze immense tempel en genoten van het uitzicht over Athene. Madelief bleef maar vragen: “Wow is dit allemaal Athene?” “Ja Madelief, dit is allemaal Athene.” Wat een enorme stad! ’s Avonds gezellig met zijn allen gegeten en op tijd naar bed.

En vandaag begonnen aan de MUN-conferentie op het Pierce College in Athene.

Hier alvast een foto-impressie. Wij wensen jullie allemaal een fijn weekend. Wij gaan ons dit weekend buigen over kwesties als het vergroten van de rol van vrouwen in de politiek, de kwestie Gibraltar en de situatie in Myanmar.

Kortom, genoeg te doen! Volgende week horen jullie meer van ons.

 

Groetjes van Anniko, Madelief, Stan, Daan, Han Pei, Grayem, Ruben, Niels, Martijn, Janne, Mats, Huub, meneer Koreman en mevrouw Gagliardi

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact