Nieuws

Les Global Studies op locatie

By februari 5, 2018februari 15th, 2021No Comments

Les Global Studies op locatie

Op vrijdag 2 februari ging Tvw4 voor het vak Global Studies met docent Bas Brouwers naar het gemeentehuis voor een ontmoeting met de burgemeester. In de nieuwe periode gaan deze leerlingen aan de slag met de vraag of de gemeente Dongen een democratischer orgaan is dan de Europese Unie. Hierover konden ze vandaag onder leiding van Mark van Rijen vragen stellen aan de burgemeester. De leerlingen mochten als echte leden van de gemeenteraad plaatsnemen in de raadszaal terwijl ze geboeid aan het luisteren waren naar het verhaal van de burgemeester. Er werden goede vragen gesteld voor hun onderzoek!

Verder krijgen ze in groepjes nog een opdracht waar de gemeente Dongen hun input bij kan gebruiken. De komende 10 weken gaan ze hiermee aan de slag, waarna ze op 16 maart hun bevindingen presenteren aan de wethouder onderwijs, Bea van Beers, en andere geïnteresseerde ambtenaren.

We wensen onze leerlingen succes bij deze waardevolle projecten.

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact