Nieuws

Open Dag Hoofdgebouw

By januari 29, 2018februari 15th, 2021No Comments

Open Dag Hoofdgebouw

Met een stralende glimlach ontvangen drie dames de jonge gasten en hun ouders op de open avond op het hoofdgebouw. In de gang rechts zitten jongedames in gele of blauwe shirtjes de aankomende brugklassers op te wachten, ze krijgen een goodiebag en een sticker en starten de rondleiding door het gebouw met een welkomstwoord in een van de vier lokalen. Gewapend met een routebeschrijving vinden ze informatie over tweetalig onderwijs in het OLC, kunnen ze de demonstraties in de gymzaal bekijken en zien de het lagerhuisteam in de aula aan het werk. Natuurlijk zijn de proefjes bij biologie, scheikunde en natuurkunde populair, maar ook zetten veel basisschoolleerlingen dapper hun tanden in de lastige wiskunde-opgaven. In het havo- en vwo-lokaal beantwoorden leerlingen en teamleden de vele vragen. Ook het lokaal waar informatie te verkrijgen is over begeleiding en zorg, over faciliteiten bij dyslexie en dyscalculie trekt veel aandacht.

De school ziet er verzorgd en gastvrij uit, de verlichting met de paarskleurige bomen is een echte eye-catcher. Vier uur lang blijft de sfeer uitstekend, het team heeft er echt zin in. Het wordt op een fantastische manier ondersteund door een groot aantal leerlingen die als echte ambassadeurs de school vertegenwoordigen. Ook bij het opruimen nadien pakken zij mee aan. Een dik compliment aan hen.

Het Cambreur heeft laten zien wat het in huis heeft en daar mag Dongen trots op zijn!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact