Nieuws

Leerlingen groep 7 en André Kuijpers te gast op het Cambreur

By december 12, 2017februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen groep 7 en André Kuijpers te gast op het Cambreur

Vrijdag Collegetourdag: komende vrijdag zit de aula van het Cambreur College rondom de ochtendpauze helemaal vol. Alle Dongense groep-7-leerlingen zijn uitgenodigd. Leerlingen van vwo4, 5 en 6 hebben samen met hen vragen bedacht voor astronaut André Kuijpers. Hij heeft gelukkig al even kunnen nadenken over de antwoorden, want de vragen moesten vooraf ingediend worden.

Leerlingen interesseren voor techniek, wetenschap en ruimtevaart is het doel van deze bijzondere bijeenkomst.

Groep 7 heeft ter voorbereiding op deze Collegetour al een workshop van de organisatie Mad Science gekregen, aangeboden namens het Cambreur College en de gemeente Dongen. Hun ervaringen leggen zij vast in een vlog. Hoe ze dit moeten doen, dat hebben ze van de vwo-leerlingen geleerd.

Hopelijk gooien de weergoden geen roet c.q. sneeuw in het eten.

wereldbol

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact