Nieuws

Winterfair op het mavogebouw

By november 30, 2017februari 15th, 2021No Comments

Winterfair op het mavogebouw

De eerste editie van de Winterfair in het gebouw aan de Bolkensteeg was een succes. Het is eigenlijk een heel authentiek gebouw. En wat leent het zich uitstekend voor een winterfair: Compact rond een sfeervol binnenplein, mooi versierd in een warme kerstsfeer. Vijf uur lang was het gezellig druk afgelopen vrijdag. In ieder lokaal waren twee of drie ondernemers die hun producten in mooie kramen hadden uitgestald. Leerlingen en een docent liepen ieder uur een modeshow onder applaus van het publiek. Het mavoteam heeft met deze activiteit leerlingen een echte, grote praktijkopdracht gegeven en tegelijkertijd de mavo in het eigen mavogebouw op de Dongense kaart gezet. Een dik compliment voor docente Marcella Kant, zij heeft het initiatief genomen, en voor het mavoteam dat haar in de uitvoering ervan aan alle kanten gesteund heeft. Er is 900 euro opbrengst, waarmee pakketten voor de voedselbank gemaakt gaan worden. Daarnaast zijn er ook producten in natura toegezegd. Dat belooft voor veel gezinnen een extraatje voor de kerst.

 

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact