Nieuws

Cambreurdebatteam in debat met gemeenteraad

By november 23, 2017februari 15th, 2021No Comments

Cambreurdebatteam in debat met gemeenteraad

Debatteren met echte politici in een echt gemeentehuis met publiek en pers erbij, zo’n uitnodiging slaat het lagerhuisteam van het Cambreur niet af. Net als vorig jaar hebben de debaters de uitnodiging gekregen om met de leden van de gemeenteraad en de leden van het college van Dongen de verbale strijd aan te gaan. Een fantastische mogelijkheid om hun vaardigheden in de praktijk te brengen voordat het lagerhuisteam op het provinciehuis in Den Bosch in debat gaat met de leerlingteams van andere Brabantse scholen.

Het is een openbaar proefdebat, iedereen is op maandag 11 december vanaf 18.00 uur van harte welkom. Burgemeester Starmans opent om 18.20 uur de avond, er volgt een masterclass door de heer Rens Raemakers, Tweede Kamerlid van D66, en daarna leidt Mark van Rijen het debat. Het belooft opnieuw een mooie avond te worden.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact