Nieuws

Alweer een certificaat, bloemen en taart voor Cambreurleerlingen

By november 21, 2017februari 15th, 2021No Comments

Alweer een certificaat, bloemen en taart voor Cambreurleerlingen

Vijf leerlingen van vwo5 van vorig jaar hebben op eigen initiatief met ondersteuning van docente Corrie de Bruijn het externe examen elementair boekhouden gedaan en zijn hiervoor geslaagd. Maandag 20 november werden de certificaten feestelijk uitgereikt. Mevrouw De Bruijn die eind vorig jaar haar loopbaan als docent beëindigde kwam hier graag voor terug. Met een stuk taart, een mooie bloem voor Sander de Benis, Giovanni Meijer, Thomas Oprins, Niek Roosen en Daan Willemen en een flesje wijn voor mevrouw De Bruijn als bedankje voor haar extra inzet werd dit heuglijke feit gevierd. De vijf heren kiezen voor een economische richting en hebben met dit diploma op zak al een mooie voorsprong. Gefeliciteerd!

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact