Nieuws

Fantastisch eindresultaat Wereldweek

By oktober 30, 2017februari 15th, 2021No Comments

Fantastisch eindresultaat Wereldweek

De laatste week van september hebben de leerlingen van leerjaar 1 genoten van een Wereldweek vol met  Multi-Culti-activiteiten. Inmiddels zijn we een paar weken verder, hebben we een weekje vakantie achter de rug en zitten we allemaal weer in het dagelijkse schoolritme.

U had echter nog iets van ons tegoed: Wij hebben de balans opgemaakt en zijn enorm trots te kunnen melden dat het eindbedrag dat wij hebben kunnen overhandigen aan Vluchtelingen Werk Nederland het enorme bedrag van maar liefst 5751,84 euro heeft gehaald. Een fantastische opbrengst waar Vluchtelingenwerk ongetwijfeld geweldige projecten mee op kan starten.

Wij danken iedereen die heeft geholpen om dit mooie eindresultaat neer te kunnen zetten.

De Wereldweekcommissie

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact