Nieuws

Cambridge diploma uitreiking

By oktober 6, 2017februari 15th, 2021No Comments

Cambridge diploma uitreiking

Een enorme drukte donderdagavond op het podium in de aula van het Cambreur College. Niet vanwege de dag van de leraar, maar vanwege het feit dat de Thavo 4 en Tvwo 5 leerlingen hun Cambridge diploma’s in ontvangst mochten nemen. De Thavo leerlingen mochten het First Certificate in English in ontvangst nemen, Tvwo kreeg het Cambridge Advanced diploma uitgereikt. Niet alleen bleek dat alle leerlingen aan de standaard van het tweetalig onderwijs voldoen (B1 voor Thavo en B2 voor Tvwo), maar bijna alle leerlingen scoren zelfs flink hoger (B2 voor Thavo en C1 en zelfs C2 voor Tvwo)! Een fantastische prestatie van deze lichting TTO leerlingen! Naast hun Cambridge diploma’s ontvingen alle leerlingen eveneens het TTO junior Certificate voor alle internationaliseringactiviteiten waar ze in de onderbouw aan gewerkt hebben. Dit alles vormt een mooie basis voor het TTO senior programma met onder andere IB English en Global Studies waar ze in de bovenbouw mee aan de slag gaan.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact