Nieuws

Engelstalig theater voor leerjaar 2

By oktober 2, 2017februari 15th, 2021No Comments

Engelstalig theater voor leerjaar 2

Woensdagmiddag hadden de klassen Tvw2 en Thavo2 een interactief toneelstuk. Het heette de Big Wheel Breakfast Show. Heel de show was, zoals je al aan de naam kan horen, in het thema ontbijt. Van ochtendgymnastiek tot typisch Engels ontbijt, alles kwam voorbij. Er waren twee presentatrices genaamd Emily en Jessie. Er werden leerlingen uit het publiek gekozen en die moesten een taak uitvoeren. De een moest meedoen met een grappig spelletje en een ander moest bijvoorbeeld de tijd bijhouden. Het was in over het  algemeen een leuke voorstelling, ook al was er af en toe een klein beetje verveling.

Anouk Huijbens

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact