Nieuws

Sportteam van het jaar 2017

By september 21, 2017februari 15th, 2021No Comments

Sportteam van het jaar 2017

Nikki Schellekens, Eva van Strien, Daphne Peijnenburg, Floor Berende, Myrthe van Loon en Luna Schellekens, jonge hockeydames op wie we trots kunnen zijn. Deze Cambreurkanjers zijn samen afgelopen vrijdagavond tijdens het jaarlijkse Sportgala in Dongen uitgeroepen tot Sportteam van het Jaar 2017 Junioren en komen te hangen in de Hall of Fame in de sporthal in Dongen. De aanhoudende successen in de subtop-klasse gedurende de afgelopen seizoenen, welke dit seizoen reeds leidde tot een plaatsing in de hoogste topklasse, waren voor de jury aanleiding genoeg om deze titel aan het team toe te kennen. “Een mooi voorbeeld van doorzettingsvermogen en sportiviteit, maar ook van plezier”, aldus de jury.

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact