Nieuws

Spetterende opening Cambreurmavo

By augustus 29, 2017februari 15th, 2021No Comments

Spetterende opening Cambreurmavo

Op maandagmiddag rukte de Dongense brandweer uit om de slangen uit te rollen bij het Cambreur College aan de Bolkensteeg. Gelukkig was het loos alarm, want het ging om een ludieke actie: het voormalige Junior College werd omgedoopt tot mavogebouw. Vanaf dit schooljaar vormt het gebouw namelijk het thuishonk voor de volledige mavo-afdeling.

In de zinderende hitte verzamelden alle mavoleerlingen zich op het ‘oranje’ schoolplein. Ze werden door het volledige team verwelkomd met ijs en limonade in de teamkleur. Na een welkomstwoord door teamleider Danilo Verus, werd er afgeteld en zorgde de brandweer voor een spetterende opening van het schooljaar.

 012_start 1718_klein2

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact