Nieuws

Surrealistisch theater door havo4 en vwo4

By juni 29, 2017februari 15th, 2021No Comments

Surrealistisch theater door havo4 en vwo4

Op 13 en 15 juni was gymzaal AG3 omgetoverd tot een surrealistisch theater. Binnen het kader van de jaarlijkse CKV-performance-avonden gingen leerlingen uit (t)havo4 en (t)vwo4 het podium op! Ze hebben zowel elkaar, hun ouders als hun docenten verrast met de meest uiteenlopende acts.

Binnen het thema ‘Surrealisme’ waren de leerlingen vrij om in groepjes een podiumact te bedenken. Het programma van dit jaar was ontzettend divers en het was dan ook een groot plezier om de bijdragen te bekijken en te beluisteren. Van schaduwsprookjes tot aan onesie-dansmoves, van surrealistische poëzie tot aan nachtelijke ontmoetingen, van hilarische acts tot aan tranentrekkers, het was er allemaal.

Onze CKV-docenten Karlijn Vlaardingerbroek en Renate Engelen zijn super trots op de prestatie van hun leerlingen en gaan alvast brainstormen over een leuk thema voor volgend jaar!

 

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact