Nieuws

Geslaagd!

By juni 14, 2017februari 15th, 2021No Comments

Geslaagd!

231 leerlingen krijgen vanavond een rood-witte Cambreurvlag: zij hebben hun diploma behaald. Met veel genoegen is vanmiddag na een dubbele controle van de cijfers en de ingewikkelde slaag-zakregeling dit resultaat vastgesteld. We hebben zoveel schitterende lijsten gezien, fantastisch. Bij een aantal leerlingen klonk daadwerkelijk een applaus. Niet alleen omdat de cijferlijst zo mooi was, maar omdat het voor sommige leerlingen extra lastig geweest is door persoonlijke omstandigheden om het afgelopen schooljaar altijd te presteren. Voor deze leerlingen zijn we super blij dat dit traject succesvol is afgerond.

Volgende week is ronde 2. Gegarandeerd gaat een groep leerlingen alles op alles zetten om in die tweede ronde de punten bij elkaar te sprokkelen die nodig zijn. Hun docenten zijn natuurlijk bereid om hierbij te helpen.

We wensen alle geslaagden een heerlijke avond en feliciteren deze leerlingen en hun ouders alvast van harte.

We zien de Cambreurvlag graag wapperen!

Klik hier voor een overzicht van alle geslaagden.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact