Nieuws

Extra prijs voor Boejuhkandidaatjes

By juni 14, 2017februari 15th, 2021No Comments

Extra prijs voor Boejuhkandidaatjes

Cambreurs talentenshow Boejuh laat beloftes zien. En belofte maakt schuld.

Vrij eten en drinken bij cafetaria van Holst voor deelnemers die het voor elkaar kregen een toneelstuk uit te voeren tijdens deze – alweer – 14e editie van Boejuh. De uitdager is docent drama Mike Bebrout. Naomi, Hanna, Bo, Nikita, Kyona en Remi kregen het voor elkaar en oogsten met hun optreden lof en applaus van publiek en jury. Volgend jaar de jubileumeditie van Boejuh. Wie zullen er dan getrakteerd worden..? Wie laat zich uitdagen …?

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact