Nieuws

Sportdag mavo 3: van alles wat

By juni 9, 2017februari 15th, 2021No Comments

Sportdag mavo 3: van alles wat

De opzet van de dag was als volgt:
1e blok Salamander: gehandicaptenbasketbal + zaalvoetbal
2e blok Vaartje: cricket en softbal
3e blok Liberty: hockey

We begonnen de dag droog in de Salamander. De leerlingen waren allemaal ruim op tijd aanwezig. Een compliment waard! Voor 09.00 uur zijn ze al fanatiek van start gegaan.
Het rolstoelbasketbal was hilarisch en stiekem ook best lastig. Bij het zaalvoetbal ging het hard tegen hard, zonder keeper moet er toch gescoord kunnen worden.

Het zonnetje scheen al voorzichtig toen de derdejaars bij de onderdelen cricket en softbal aankwamen. Het wedstrijdje is altijd weer het hoogtepunt.

Inmiddels al lichtelijk uitgeput, begonnen ze aan het laatste onderdeel: hockey. Niet iedereen was even enthousiast meer, maar de echte sporters onder ons gingen door tot de laatste minuut. Anderen genoten liever van de zon.

Bram (ma3b) was licht geblesseerd. Toch heeft hij zo goed mogelijk meegedaan. Bij hockey lukte dit op het laatst niet meer. Tijd om in de dug-out even terug te blikken. ‘Het was echt een gezellige dag. We hadden een ontzettend leuke groep. Het was een speciale sportdag, want rolstoelbasketballen doe je niet iedere dag. Leuk dat we zo de kans krijgen om dit een keer te proberen!’

 

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact