Nieuws

Bas Snoeren krijgt een dik compliment

By juni 8, 2017februari 15th, 2021No Comments

Bas Snoeren krijgt een dik compliment

Een beroepsoriënterende stage van een week kan een ervaring voor het leven zijn, belangrijk in de keuzes die een leerling daarna richting vervolgonderwijs en beroep maakt. Of dit inderdaad zo is hangt sterk af van de stageplaats. En daarin nu hebben leerlingen zelf een belangrijke rol.

Bas Snoeren heeft op zeer proactieve wijze een stageplaats bij de politieke partij van zijn keuze gevonden. Hij kreeg hierbij alle medewerking. Een dik compliment krijgt hij voor het prima verslag dat hij van zijn stageweek heeft gemaakt. Op de site van D66 Tilburg vonden wij dit bericht bij toeval.   

Trots zijn we op deze havo-leerling! Een pluim voor jou Bas!

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact