Nieuws

Tvwo5 presenteert Worldschoolprojecten

By juni 1, 2017februari 15th, 2021No Comments

Tvwo5 presenteert Worldschoolprojecten

Een heuse cameraploeg, communicatie-experts en een productiebedrijf… tweetalig vwo 5 kreeg vandaag de kans om hun worldschoolonderzoeken op een Ted-conferentie-achtige manier te presenteren voor de camera. OMO, de scholengroep waar het Cambreur College onder valt, werkt sinds kort met script, een online platform waarop leerlingen bijzondere opdrachten kunnen presenteren. In de ochtend kregen leerlingen aangeleerd, op welke manier ze het beste tot de kern van hun onderzoek konden doordringen en op welke wijze ze dit het beste konden presenteren. De experts waren het er unaniem over eens, zeer waardevolle onderzoeken over ontwikkelingsproblematiek, ook nog eens erg goed gepresenteerd door onze Cambreurleerlingen. In de middag werden de presentaties opgenomen, de komende weken wordt het geheel gemonteerd. Over enkele weken is het resultaat te bewonderen op de websites van OMO en het Cambreur College! 

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact