Nieuws

Leren etaleren

By februari 14, 2017februari 15th, 2021No Comments

Leren etaleren

Sinds vorige week worden op gebouw B echte en nieuwe producten geëtaleerd door de leerlingen van de sector economie. Economiedocente mevrouw Cemrek en  haar leerlingen Joost en Allard mochten bij optiek Stassar in Dongen de nieuwste brillen uitkiezen en meenemen om die  op school een mooi plekje te geven. Zehra Cemrek heeft sinds kort contacten met Dongense bedrijven waar ze regelmatig recente  producten mag lenen, zo ook bij kledingzaak Razzmatazz. “Het etaleren van echte en nieuwe producten is voor onze leerlingen een extra stimulans om het goed  te doen. We zijn deze bedrijven dan ook erg dankbaar voor hun medewerking. ”

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact