Nieuws

Open Dag Cambreur College is landelijk nieuws

By januari 27, 2017februari 15th, 2021No Comments

Open Dag Cambreur College is landelijk nieuws

“Je bent welkom” krijg je niet meer uit je hoofd. En dat terwijl het liedje pas een ruime week oud is.

Tijdens het nieuwjaarsontbijt lieten twee collega’s weten, dat ze een filmpje wilden maken om de leerlingen van groep 7 en 8 op een ludieke manier uit te nodigen voor de open dag op 1 februari. Met veel plezier is het idee tussen de bedrijven door uitgewerkt, veel collega’s hebben spontaan meegewerkt en er is een grappig, absoluut niet professioneel filmpje gemaakt. Dit is op onze eigen facebookpagina geplaatst. Gewoon grappige scenes met mooie luchtopnamens van de school.

Groot was onze verbazing, dat dit filmpje in een dag tijd de landelijke tv haalde. Ineens was het Cambreur College nationaal nieuws. Dit hadden we nooit kunnen vermoeden.

Op dinsdag zijn er door rtl en door sbs filmopnames gemaakt, waarbij we vooraf duidelijke afspraken gemaakt hebben met de redactie. Enkele leerlingen hebben met toestemming van hun ouders hieraan meegewerkt. Gelukkig zijn de reacties overwegend positief. Daar waar onze eigen leerlingen in eerste instantie wat lacherig reageerden bleken ze vervolgens trots dat hun school “viral” gegaan is. Maar zoals het gaat met een hype, de dag erna is het weer gewoon toetsweek, gewoon les en gaan we weer serieus aan de slag (wel nog steeds met een brede lach op het gezicht overigens).

Volgende week woensdag is onze open dag. We gaan daar laten zien, dat de sfeer inderdaad goed is, maar dat we in eerste instantie staan voor goede kwaliteit en mooie activiteiten voor leerlingen.

We zijn blij met de vele leerlingen die ons volgende week als ambassadeurs van het Cambreur meehelpen om groep 7 en 8 te verwelkomen.

 

 

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact