Nieuws

Musical Grease herleeft in gymles vwo4a

By december 16, 2016februari 15th, 2021No Comments

Musical Grease herleeft in gymles vwo4a

“Greased Lightning” met heuse bolide en opzwepende muziek tijdens de gymles? Indedaad. De dames van vw4a hebben vorige week een geweldige demo gegeven aan leerlingen van de onderbouw. De demo is een van de vele gymonderdelen waar leerlingen een cijfer voor krijgen. De opdracht luidde als volgt: Stel een demo samen waar turnsprongen in verwerkt zijn, zorg voor een goede samenwerking en kies bijpassende muziek. De leerlingen hebben dit uitstekend uitgewerkt. Ze voldeden aan alles en hebben zelfs een bonus verdiend door hun originele aankleding. Docent Robin van Sunten is absoluut trots op zijn meiden. Hij filmde de oefening zodat ook wij hiervan kunnen genieten. “Ik heb ze gewoon een 10 gegeven!”

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact