Nieuws

Is techniek iets voor mij?

By december 12, 2016februari 15th, 2021No Comments

Is techniek iets voor mij?

Een kennismaking met de vele kanten van techniek op hbo-niveau was op donderdagmiddag 8 december het doel van het bezoek aan hogeschool Avans van de  de (T)havo3-klassen.

De verschillende techniekacademies van Avans hadden een aantal proeven neergezet voor de leerlingen. De proeven werden begeleid door studenten, zij gaven uitleg over de proef maar vertelden ook iets over hun eigen ervaringen met de hogeschool en de opleiding.

De leerlingen kregen een  korte rondleiding door het hogeschoolgebouw. Hoewel niet elke leerling interesse heeft in een technische opleiding, werd er enthousiast gewerkt aan de proeven. Vooral de proef met de maïzena en de proef met de elektriciteit vielen goed in de smaak.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact