Nieuws

Te gast op TU Delft

By december 1, 2016februari 15th, 2021No Comments

Te gast op TU Delft

Op 28 november was (T)vw3 te gast op de TU Delft. Voor velen betekende dit bezoek hun eerste kennismaking met een universiteit.  De dag begon met een presentatie over de verschillende studies die Delft aanbiedt: technische informatica, bouwkunde, technische scheikunde, civiele techniek, maritime techniek,  technische natuurkunde, aerospace- engineering,  electrical engineering, nanobiologie, klinische technologie,  industrieel ontwerpen, werktuigbouwkunde, applied earth sciences. In drie workshops hebben de leerlingen kunnen proeven aan techniek: een stoel ontwerpen, duurzaam bouwen en lego mindstorms.

Te veel techniek? Dan was de dag toch leerzaam, want het leven van een bachelorstudent is uitvoerig aan bod geweest. En student zijn is voor de meeste (T) vw3 leerlingen een niet onwaarschijnlijk doel! Hoe voelt het om in een collegezaal te zitten? Wat doe je als je onderzoekend aan het leren bent? Wat betekent een bindend studieadvies? Ga je op kamers?

Kortom, de dag is voorbijgevlogen en we zijn weer iets dichter bij de toekomst.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact