Nieuws

Gefeliciteerd doctor Annemarie van Nistelrooij

By november 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Gefeliciteerd doctor Annemarie van Nistelrooij

Het team van het Cambreur College kan zich Annemarie van Nistelrooij nog goed herinneren: een vrolijke, positieve leerlinge met een rijk sociaal leven in de vorm van een vaste vriendinnengroep, een serieuze leerlinge die soepel in 2007 haar vwo-diploma gehaald heeft. Ze koos voor de studie Geneeskunde in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit. En dat was precies in haar straatje. Jarenlang heeft ze hier hard en succesvol gestudeerd, onderzoek gedaan in binnen- en buitenland en zowel haar master in februari dit jaar behaald als ook haar promotie afgerond.

Annemarie heeft onderzoek gedaan naar slokdarmkanker, waarbij ze gezocht heeft naar mogelijkheden om in een vroegtijdig stadium een diagnose te kunnen stellen. Hierbij heeft ze met name ook gelet op het verschil tussen oudere patiënten en patiënten van 40 jaar of jonger. In een goed bezochte bijeenkomst verdedigde ze haar proefschrift met glans. Met trots heeft het Cambreur College haar proefschrift in ontvangst genomen. Haar oude middelbare school biedt haar graag een verdiende plek op de Wall of Fame aan en wenst haar veel succes op haar verdere weg.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact