Nieuws

Zonnige, geslaagde week in Barcelona

By oktober 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

Zonnige, geslaagde week in Barcelona

Met de herfstvakantie voor de deur, is het een mooi moment om terug te blikken op onze Barcelonareis voor bb/kb en mavo 4. De vooruitzichten waren goed: een fijne groep, mooi weer en een programmaboekje boordevol leuke activiteiten.

Op zaterdag 24 september vertrok de bus met 49 enthousiaste deelnemers. Maxime: ‘Iedereen had zich er al weken op verheugd! Eindelijk was het zo ver.’

We hebben van alles gedaan en gezien. Om te beginnen stond een ontdekkingstocht op het programma. Leerlingen flaneerden over de Ramblas en vergaapten zich aan alle bezienswaardigheden, waaronder de vele straatartiesten.

Een van de hoogtepunten dit jaar was de vuurwerkshow bij de magische fontein. Een keer per jaar vindt dit spektakel van een half uur plaats. Evi: ‘Het heeft wel even geduurd voordat de show begon, maar het was het wachten waard. Het vuurwerk was prachtig en de sfeer zat er goed in.’

Verder hebben we een aantal culturele hotspots bezocht: het Dalì museum, de Sagrada Familia en Park Guëll. Maar ook de strandmiddag, de boottrip en het bezoek aan Camp Nou en het Aquarium vielen in de smaak.

Alle leerlingen (en docenten) zijn het er over eens: het was een geslaagde week!

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact