Nieuws

Ben jij nieuwsgierig?

By oktober 13, 2016februari 15th, 2021No Comments

Ben jij nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgierig?

Voor de boekenliefhebbers onder ons hebben we hartstikke goed nieuws!
We hebben onze collectie weer aangevuld met fantastische boeken, van literaire thrillers tot mooie roman. Voor toffe jeugdboeken kun je ook bij ons terecht. In het OLC vind je het boek dat bij je past. Laat je verrassen.

Misschien wordt het voor de niet boekenliefhebber toch weer eens een keertje tijd om een tof boek te lezen. Graag willen we jullie eraan herinneren waarom lezen zo leuk is………

Even weg zijn van de normale wereld en een eigen omgeving creëren tijdens het lezen. Je bent niet meer in de woonkamer, maar je bent in de wereld uit het boek. Lekker languit op de bank met een dekentje over je heen, een kopje thee en een goed boek. Bestaat er iets beters voor boekenliefhebbers? Nope, waarschijnlijk niet.

Onderzoek heeft aangewezen dat leerlingen die geregeld lezen, minder snel spelfouten maken in hun schoolwerk. Er wordt zelfs door wetenschappers beweerd dat je door veel lezen meer begrip hebt voor mensen in je omgeving of waarom men bepaalde dingen doet – of laat. Zin gekregen om te lezen……..wees welkom in het OLC en kom lekker een leesboek uitzoeken voor in de herfstvakantie! Klik hier voor het overzicht.

Veel leesplezier!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact