Nieuws

Cambreur College start De Dongense Dorpsquiz

By oktober 4, 2016februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College start De Dongense Dorpsquiz

dddqOp zaterdagavond zitten op 150 verschillende locaties de teams klaar met laptops, I-pads, woordenboeken en pen en papier. De teamcaptains snellen naar het Cambreur College om hun opdrachten af te halen. Maar waar blijven ze nu? Het is lang wachten!

De captains worden in groepjes van vijf in dertig lokalen opgesloten. Het Cambreur College is omgetoverd tot een escaperoom. En pas als het juiste antwoord als resultaat van de puzzel getoond is, pas dan kan de captain terugkeren naar zijn team en start de zenuwslopende, maar gezellige avond vol (on)mogelijke vragen en opdrachten.

In Dongen is het een komen en gaan. Veel vrijwilligers zijn ingezet om alles in goede banen te leiden. Compliment aan de organisatoren die dit nieuwe Dongense evenement op de kaart hebben gezet.

Het Cambreur heeft opnieuw heel graag hieraan meegewerkt.

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact